Wat heb je nodig voor de hachee van oesterzwammen?5 uien4 el zonnebloemolie500 g oesterzwammengedroogd eekhoorntjesbrood (kan ook zonder)5 hele peperkorrels3 el tarwebloem500 ml rode wijn1 tl suiker2 gedroogde laurierblaadjesHoe maak je de Hachee van oesterzwammen?Halveer de uien en snijd ze in ringen en snijd de paddenstoelen in gelijke stukken. Kneus de peperkorrels en bestrooi er de uienringen en paddenstoelen mee.Verhit de olie in een braadpan en bak de oesterzwammen al omscheppend op middelhoog vuur in 3 min. rondom bruin.Voeg de ui toe en fruit het mengsel 5 min. al roerend op laag vuur. Bestrooi het met de bloem en laat op laag vuur 3 min. garen.Voeg de wijn, gedroogd eekhoorntjesbrood, suiker, laurierblaadjes en kruidnagels toe. Stoof de hachee met de deksel op de pan op laag vuur in circa 30 min. gaar; roer af en toe door.Laat de hachee zonder deksel verder koken tot de saus de gewenste dikte heeft en de alcohol verdampt is.